HamKam 2009
 
Kontaktpersoner Telefon E-post
Trener Chris Twiddy 970 73 958 chris.twiddy@hamkam.no
Trener Atle Ruud 480 94 534 ruudatle@hotmail.com
       
       

 

Vis bilde

Sebastian Pederesen var med i troppen som slo Italia 2-1 i gårsdagens G-15 landskamp mot Italia. Kamp nummer 2 spilles torsdag 13. November
Dette er andre gang Sebastian Pedersen er tatt ut i landslagstroppen for Norge. Vi gratulerer!

Les mer...Vis bilde

Hei
På fredag 7/11 kl. 16.00-18.00 har vi LØKKEFOTBALLDAG på Briskeby.
Det betyr at vi inviterer alle spillerne i HamKam Yngres til Briskeby for fotballaktivitet. Dette er gratis for alle.
Noen av oss lager baner og noen konkurranser som alle kan være med på. Dette er en aktivitet som spillerne selv i stor grad skal styre selv.
Vi voksne er bare med og legger til rette for aktivitetene.
Håper mange kan komme i løpet av disse to timene.

Vi sees på fredag

Les mer...Vis bilde

Til trenere og lagledere i HamKam Yngres.

Vi ber om at trener/lagleder samler inn drakter fra spillere og leverer komplett draktsett til HamKam Yngres sitt kontor så raskt som mulig.

Har dere spørsmål så ta kontakt.

På forhånd takk!

Vennlig hilsen

Karsten Kamp
Administrasjonskoordinator HamKam Yngres
Tel: 4766 0809
E-post: karsten.kamp@hamkam.no

Les mer...Vis bilde

Informasjon fra HamKam Yngres.

Det har de siste månedene vært store omveltninger i HamKam Fotball, dette være seg både på den administrative og sportslige siden.


Les mer...Vis bilde

Sebastian Pedersen er med i landslagstroppen for G-15 i dobbeltkampen borte mot Sverige i september. Vi gratulerer og ønsker lykke til!

Les mer...Vis bilde

Danacup 2014 er over. HamKam Yngres har stilt med 5 lag fra 99,00 og 01. Det er fjerde år på rad HamKam Yngres stiller lag i DanaCup og det har blitt en fin tradisjon. HamKam gutta har bodd på same fløy på Muldbergskolen og har blitt en gjeng. Både spillere, trenere, søsken og foreldre har bidratt til at det ble en opptur både sportslig og sosialt. Med så mange tilstede i grønt og hvitt blir klubbfølelsen styrket og det er fantastisk å se at alle stiller opp og heier frem alle HamKam lag omkring de 55 banene her i Hjørring. Under guttelagets A-finale i dag var det en stor HamKam supportergjeng som sto samlet på tribunen. Hærlig! Man blir stolt av å være grønn og hvit i Danmark
Hilsen styremedlem i HamKam Yngres og tilstede i årets DanaCup, Erik Jendal

Les mer...Vis bilde

HamKam Yngres Guttelag møtte ingen ringere enn det Brasilianske laget Rio das Ostras i finalen! Det ble en knepen 1-0 seier til det Brasilianske laget. Takk for flott innsats gutter dere har gjort en kjempeinnsats!

Les mer...Vis bilde

Til alle medlemmer, foreldre/foresatte, tillitsvalgte/ansatte og alle andre venner av HamKam Yngres.

Styret og administrasjonen i HamKam Yngres føler behov for å informere dere alle om de siste dagenes redningsaksjon i HamKam Fotball (A-laget) og vår rolle der, ikke minst på bakgrunn av Sparebank - direktør Richard Heibergs uttalelse i Hamar Arbeiderblad lørdag 5. juli.
Se vedlegg for ytterligere informasjon.

God sommer!
Mvh.
Anders

Les mer...Vis bilde

Tradisjonen tro arrangerer HamKam Yngres fotballskole i slutten av juni, hvor det i år er ca 140 påmeldte i alderen 6-13 år. HamKams A-lags og Junior spillere er instruktører som følger en klar plan slik at det sportslige utbytte også er i varetatt.

Les mer...Vis bilde

HamKam Yngres 2003 og 2001 hadde begge med to jevnt fordelte lag i årets Arvikacup. Begge 2003 lagene kom til semifinale i A-sluttspill men tapte disse.

2001 årgangen tapte kvarftinalen i A-sluttspill på det ene laget og tapte seminfianelen i B-sluttspillet på det andre laget.

HamKam Yngres var godt representert og synlige i årets Arvikacup, og både spillere og foreldre var gode ambassadører for HamKam Yngres.

Det var til tider mye god fotball og mange sosiale høydepunkter for HamKam gutta!

Gratulerer med flott innsats!

Les mer...  Neste»