HamKam 2009
 
Kontaktpersoner Telefon E-post
Trener Chris Twiddy 970 73 958 chris.twiddy@hamkam.no
Trener Atle Ruud 480 94 534 ruudatle@hotmail.com
       
       

 

Vis bilde

Sebastian Pedersen er med i landslagstroppen for G-15 i dobbeltkampen borte mot Sverige i september. Vi gratulerer og ønsker lykke til!

Les mer...Vis bilde

HamKam Yngres inviterer til lek med med fotball på Børstad torsdag 28 august klokken 17.30-18.30.

Alle jenter som er født i 2008/2009 er hjertelig velkommen, og trenere fra HamKam Yngres vil være til stede.

For ytterligere informasjon ta kontakt med Chris Twiddy på telefon 9707-3958


Vi ønsker alle velkommen til Briskeby☺

Les mer...Alle HamKam`s lag er satt opp på dugnad under HamKam`s hjemmekamper. Junior 2 er satt opp 28/9.
MEN vi har dessverre ikke noe lag fra junior 2 denne høsten, håper derfor at vi kan få dekket opp denne dugnaden med frivillige fra andre lag. Vi trenger 4-6 personer. Oppmøte kl 1630.

Er det noen som føler seg "kallet", ta kontakt med Elisabeth Nygaard- mobilnr 40 87 42 85.
(6 stk fra 2000 er med fra før)


Les mer...Vis bilde

Danacup 2014 er over. HamKam Yngres har stilt med 5 lag fra 99,00 og 01. Det er fjerde år på rad HamKam Yngres stiller lag i DanaCup og det har blitt en fin tradisjon. HamKam gutta har bodd på same fløy på Muldbergskolen og har blitt en gjeng. Både spillere, trenere, søsken og foreldre har bidratt til at det ble en opptur både sportslig og sosialt. Med så mange tilstede i grønt og hvitt blir klubbfølelsen styrket og det er fantastisk å se at alle stiller opp og heier frem alle HamKam lag omkring de 55 banene her i Hjørring. Under guttelagets A-finale i dag var det en stor HamKam supportergjeng som sto samlet på tribunen. Hærlig! Man blir stolt av å være grønn og hvit i Danmark
Hilsen styremedlem i HamKam Yngres og tilstede i årets DanaCup, Erik Jendal

Les mer...Vis bilde

HamKam Yngres Guttelag møtte ingen ringere enn det Brasilianske laget Rio das Ostras i finalen! Det ble en knepen 1-0 seier til det Brasilianske laget. Takk for flott innsats gutter dere har gjort en kjempeinnsats!

Les mer...Vis bilde

HamKam Yngres Guttelag 98/99 er klare for finalen i årets Dana Cup! Motstander i finalen er ingen ringere enn det Brasilianske laget Rio das Ostras! Finalen spilles lørdag 26 juli klokken 10.30. Vi ønsker lykke til i finalen!

Les mer...Vis bilde

Til alle medlemmer, foreldre/foresatte, tillitsvalgte/ansatte og alle andre venner av HamKam Yngres.

Styret og administrasjonen i HamKam Yngres føler behov for å informere dere alle om de siste dagenes redningsaksjon i HamKam Fotball (A-laget) og vår rolle der, ikke minst på bakgrunn av Sparebank - direktør Richard Heibergs uttalelse i Hamar Arbeiderblad lørdag 5. juli.
Se vedlegg for ytterligere informasjon.

God sommer!
Mvh.
Anders

Les mer...Vis bilde

Tradisjonen tro arrangerer HamKam Yngres fotballskole i slutten av juni, hvor det i år er ca 140 påmeldte i alderen 6-13 år. HamKams A-lags og Junior spillere er instruktører som følger en klar plan slik at det sportslige utbytte også er i varetatt.

Les mer...Vis bilde

Fotballskolen 2014

Hamar 23-27 juni

Fotballskolen er åpen for gutter og jenter i alderen 7-15 år.


Les mer...Hamkam 09 har meldt opp 2 lag til turnering 27.9 på Storhamar. Send meg el Atle en mail/sms hvis dere kan være med.

Les mer...  Neste»